4 seizoenen Healing Art op de thuiswerkplek

4 seizoenen Healing Art op de thuiswerkplek

Vier seizoenen Healing Art op de thuiswerkplek: een mooie opdracht die ik onlangs heb gerealiseerd. Er lag een wens om met de komst van ieder nieuw seizoen, óók binnen een reflectie te geven van het actuele buitenbeeld en de bijbehorende sfeer. De meest passende vorm bij de combinatie van de ruimte en de foto’s, zou een maatwerk wissellijst zijn. De dag van mijn bezoek aan de klant, hadden zij zelf al een aantal favoriete foto’s op mijn website uitgezocht. Ter plaatse en in overleg hebben we de definitieve drie beelden gekozen. Drie? Ja. Want voor de vierde foto ga ik dit voorjaar terug om een mooi lentebeeld te maken van het landschap achter hun huis.

 

Ik adviseer altijd om te kiezen voor ontspiegeld glas, bij een inlijsting. Ontspiegeld glas neemt reflecties en glinstering weg waardoor het zicht op het beeld nooit belemmerd wordt. Het lijkt alsof het glas ontbreekt, maar toch is de foto beschermd tegen vuil en aanraking.  Door de foto’s te laten bevestigen op een dun plaatmateriaal, wordt risico op kreukels en vouwen weggenomen. Dat is in dit geval extra handig, omdat deze foto’s vier keer per jaar gewisseld zullen worden. Binnen een week waren de afdrukken en de lijst op maat klaar en kon ik het resultaat afleveren. Nu nog even wachten op een mooie lentedag om dit project af te kunnen ronden.

Het vier seizoenen Healing Art werk op de thuiswerkplek

Healing Art op de (thuis)werkplek

Hoewel je Healing Art overal in huis kunt ophangen -het doet tenslotte overal haar werk- is de plek waar gewerkt wordt er wel een waar veel winst behaald kan worden. Wanneer je namelijk kijkt naar de voordelen die Healing Art met zich meebrengt, dan zitten er daar veel bij die een werkdag positief kunnen beïnvloeden.

(Een beetje) stress herkennen velen van ons wel waarschijnlijk. Stressverlaging is een van de voornaamste voordelen die Healing Art met zich meebrengt. Ook laat het je brein herstellen van mentale moeheid, wat natuurlijk een fijne verlichting kan zijn op een drukke werkdag. Het herstel van focus, een verbeterde concentratie en verhoogde productiviteit zijn ook allen het resultaat van een stukje Healing Art in huis. 

 

Ben je zelf ook geïnteresseerd in het effect dat Healing Art heeft op jouw werkdag? Neem gerust contact op voor informatie en de diverse uitvoeringen.

Drie van de vier gekozen seizoenen volgens Healing Art voorwaarden in beeld gebracht

Neem contact op met Sarah Vendrig als je iets van deze website wilt gebruiken.