Bestellen & Leveren

Bestellen & Leveren

Healing Card

In dit document vind je de voornaamste informatie rondom het bestelproces. Ben je op zoek naar meer details? Dan verwijzen wij je graag naar de Algemene Voorwaarden. Een link naar de Algemene Voorwaarden vind je onderaan de webpagina. Mocht je het antwoord op jouw vraag ook daar niet kunnen vinden, stuur ons dan een e-mail: sarah@sarahvendrig.nl.

Bestelproces

Bevestiging van je bestelling: Nadat je jouw bestelling hebt gedaan in onze webshop, gaan wij aan de slag met jouw order. Je ontvangt een bevestiging van jouw order per e-mail. In diezelfde e-mail vind je de factuur van je bestelling. Controleer even je spam-box, wanneer je nog niets ontvangen hebt na een uur. Als daar ook geen e-mail van ons te vinden is, neem dan contact op (sarah@sarahvendrig.nl): wellicht klopt het door jou doorgegeven e-mailadres niet.

Verzending: Wij doen ons best jouw bestelling binnen 48 uur klaar te hebben voor verzending, maar dit kan ook langer duren. Wanneer de 48 uur als gevolg van bijvoorbeeld beperkte voorraad flink wordt overschreden, nemen wij contact met je op.  

Bestelling afhalen: Wanneer je hebt gekozen voor ‘Bestelling afhalen’, dan ontvang je van ons een e-mail met daarin de opties voor het afhalen van je bestelling.

 Betalen

Je kunt bij ons betalen per iDeal, via overboeking of Klarna.  

 Levering & Verzendkosten

Wij maken voor de verzending van onze pakketen gebruik van de bezorgdienst PostNL. Momenteel versturen wij alleen binnen Nederland. We streven er naar om je pakket binnen 48 uur na ontvangst van jouw bestelling, met de postbode mee te geven. Hier kunnen we geen garantie op afgeven, als gevolg van bijvoorbeeld onvoldoende voorraad.

Wij maken voor het versturen van onze pakketten gebruik van de diensten van PostNL. Wanneer je voor €50,- incl. btw of meer bij ons besteld (voor 1 aflever-adres, in 1 order), dan nemen wij alle verzendkosten voor onze rekening. Voor kleinere orders vragen wij je bij te dragen voor het verzenden. Haal je het pakket liever bij ons af? Dat kan kosteloos.

Wanneer je tijdens je bestelling kiest voor Afhalen, dan ontvang je na betaling van ons een e-mail waarin we je een aantal voorstellen doen voor een afhaalmoment.

 Retourneren

Bij de aankoop van producten heb je als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van reden te ontbinden gedurende veertien werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product.

Je kunt het artikel retourneren volgens onderstaande instructies, waarbij de kosten voor het retour zenden voor de consument zijn.

 1. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.
 2. De consument is alleen aansprakelijk voor waardevermindering van het product die het gevolg is van een manier van omgaan met het product die verder gaat dan toegestaan in lid 1.
 3. De consument is niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product als de ondernemer hem niet voor of bij het sluiten van de overeenkomst alle wettelijk verplichte informatie over het herroepingsrecht heeft verstrekt.

Indien de consument van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal de consument het product met alle geleverde toebehoren in de originele verpakking aan Sarah Vendrig Fotografie retourneren, conform de door Sarah Vendrig Fotografie verstrekte instructies.

 • Het artikel/alle artikelen moeten onbeschadigd zijn.
 • De onbeschadigde order moet binnen 14 dagen na ontvangst worden retour gestuurd, in de originele verpakking, naar het retouradres:

Retouren Sarah Vendrig Fotografie

Vlierstraat 22

2871 RR

Schoonhoven

 • De klant draagt de kosten voor het retour sturen.
 • Meld je retour aan via sarah@sarahvendrig.nl.
 • Vermeld hierbij je naam en het bestelnummer.
 • Voeg bij je retourzending duidelijk je naam & factuurnummer toe in de verpakking (let op, onleesbare gegevens kunnen wij niet verwerken, daarom de voorkeur voor getypte gegevens).
 • Sarah Vendrig Fotografie stort het volledige aankoopbedrag, binnen 14 dagen na ontvangst van het retourpakket, terug op je rekening inclusief (eventuele) verzend- en betaalkosten van de oorspronkelijke zending. Retourkosten zijn zoals vermeld onder punt 3 voor eigen rekening.
 • Let op! Bewaar je bewijs van retourverzending goed. Mocht de retourzending kwijt raken, dan is de Track & Trace-code een manier om het pakket op te sporen. Sarah Vendrig Fotografie is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketjes.

Service en retournering bij beschadigde of onjuiste artikelen

Sarah Vendrig Fotografie raadt aan de bestelling bij thuisbezorgen onmiddellijk na ontvangst te inspecteren. Is een artikel beschadigd bij ontvangst? Meld dit dan zo snel mogelijk, maar altijd binnen 2 dagen na ontvangst (bij voorkeur voorzien van foto’s). Een melding na deze termijn kunnen wij niet meer in behandeling nemen.

Je kunt ons per e-mail: sarah@sarahvendrig.nl vragen om herstel, vervanging of levering van het ontbrekende of gebrekkige gedeelte van het product. Je krijgt binnen 5 werkdagen bericht over de oplossing.

Kaarthouders worden gemaakt van eikenhout. Omdat dit een natuurlijk product is, is iedere kaarthouder anders. Zogenaamde knoesten die onderdeel uitmaken van eikenhout, kunnen daarom voorkomen in een door jouw aangekochte kaarthouder. Dit wordt door Sarah Vendrig Fotografie niet gezien als defect of reden voor retour buiten de wettelijke zichttermijn.

Materiaalgebruik

Wij maken zoveel mogelijk gebruik van natuurlijke materialen. Dit zorgt ervoor dat we een eindproduct kunnen leveren dat voldoet aan de hoge standaard die wij voor ogen hebben. Door het werken met natuurlijke materialen moeten we ook rekening houden met het volgende:  

 • Eikenhouten Healing Card Kaarthouders
  De kaarthouders worden gemaakt van massief eikenhout. Omdat dit een natuurlijk product is, is iedere kaarthouder anders. Zogenaamde knoesten, nerven of andere natuurlijke ‘oneffenheden’ die onderdeel uitmaken van eikenhout, kunnen daarom voorkomen in een door jouw aangekochte kaarthouder. Wat ons betreft alleen maar leuk! En goed om jou vooraf te laten weten. Het hout dat wij gebruiken is afkomstig van bomen uit Nederland, die vanwege veiligheidsredenen of als gevolg van ziekten gekapt zijn. Op deze manier wordt het hout van deze bomen niet verspild en hoeven er geen goede bomen omgekapt te worden voor ons product.
 • Papier

Onze foto’s worden afgedrukt op papier. Ook papier is een natuurlijk product. Daardoor kan het gevoelig reageren op temperatuurverschillen. Dit wordt met name veroorzaakt doordat de luchtvochtigheid verandert als gevolg van temperatuurverschillen. Wanneer er een verandering in luchtvochtigheid optreedt, kan dit van invloed zijn op het materiaal waarop de foto is afgedrukt. Wij adviseren je daarom ook om de foto na ontvangst minimaal 24 uur in de plastic verpakking te laten acclimatiseren, voordat je de foto uit de verpakking haalt. Ook adviseren we je rekening te houden met het uitkiezen van je locatie alvorens de Healing Card te plaatsen, zodat temperatuur- en vochtverschillen geen (grote) invloed zullen hebben.

 

Vragen opmerkingen, klachten of ideeën?

Je kunt ons voor opmerkingen, klachten of ideeën het beste bereiken via e-mail: sarah@sarahvendrig.nl of telefonisch op 06-15597620.

 

Gegevens Sarah Vendrig Fotografie

Sarah Vendrig Fotografie

Vlierstraat 22, 2871 RR Schoonhoven

KvK:   775 099 43

BTW:  NL 003 203 782 B61

Neem contact op met Sarah Vendrig als je iets van deze website wilt gebruiken.