Mogelijkheden

Mogelijkheden

HEALING ART FOTOGRAFIE AAN UW MUUR, PLAFOND, DIGITAAL of in kaartvorm

Met Healing Art Fotografie haal je de kracht van de natuur naar binnen. In je ontvangstruimte, (thuis)werkomgeving, vergaderplek; waar je maar wilt. Met advies op maat denk ik met je mee om tot de juiste combinatie van beeld, materiaal, plaatsing en afmeting te komen.

Kies uit mijn portfolio

In mijn portfolio vind je een greep uit mijn Healing Art foto’s. Alle foto’s zijn leverbaar voor aan de muur, aan het plafond en daarnaast digitaal beschikbaar in hoge resolutie. Zit er een beeld tussen dat je bevalt? Neem contact met me op. Samen komen we tot de beste toepassing van het beeld naar keuze op jouw locatie.

Healing Art Fotografie op maat

Zit het beeld dat je zoekt niet in mijn portfolio? Of wil je graag een foto van een specifieke plek in jouw buurt? Samen stemmen we jouw wensen af en komen we tot de beste oplossing. Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Werkwijze

Stap 1: Kennismaking en locatiebezoek
Afhankelijk van jouw wensen, portfoliofoto’s of fotografie op maat, kom ik bij je langs. Tijdens een locatiebezoek maken we kennis en bekijk ik alle facetten van de ruimte in kwestie. Denk daarbij aan kleur, indeling, grootte, gebruik en alle overige specifieke aspecten van de ruimte.

Stap 2: Passend advies voor uw ruimte
Op basis van het locatiebezoek kom ik tot een passend advies op het gebied van beeldgebruik, afmetingen, materiaal en kleurkeuze. Kun je je vinden in mijn advies? Dan ga ik aan de slag.

Stap 3: Gehele proces uit handen
Ik verzorg het hele proces, van fotograferen tot levering van hoogwaardige kwaliteit beeldmateriaal, bezorging en ophangen op geadviseerde locaties.

Aan de wand

Aan de wand

Meer informatie

Aan het plafond

Aan het plafond

Meer informatie

Digitaal

Healing Card

Healing Card

Meer informatie

Niet zeker welke optie het beste past?

Ik kijk graag samen met jou naar de beste oplossing.

of voor een offerte op maat.

Betrouwbaar

Het laten plaatsen van Healing Art Fotografie vraagt een investering. Daarom is betrouwbaarheid essentieel. Wat we samen afspreken, kom ik na. Daar kun je op vertrouwen.

Service

Ik verzorg het hele proces. Van passend advies tot het ophangen van de gekozen beelden.

Vakkundigheid

Ik sta voor professionaliteit. Mijn kennis en ervaring, gevoel voor Healing Art, de kwaliteitsleveranciers waar ik mee samenwerk en mijn werkwijze, dragen daaraan bij.

Kwaliteit & Duurzaamheid

Ik werk met hoogwaardige, duurzame materialen, goede en betrouwbare drukkers en solide ophangsystemen.

Maatwerk

Iedere klant is anders en heeft specifieke wensen. Daarom geloof ik in maatwerk. Alleen op die manier komt Healing Art Fotografie het best tot zijn recht in jouw ruimte.

Flexibiliteit

Wil je snel Healing Art aan jouw wand? Of komt een locatiebezoek toch even niet uit? Als zelfstandig fotografe ben ik optimaal flexibel: van snelle leveringen tot agendawijzigingen.

Neem contact op met Sarah Vendrig als je iets van deze website wilt gebruiken.