Healing Card

Healing Card

de kracht van de natuur op je werkplek

Waarom Healing Card?

Hoe fijn is jouw werkplek? Werk je vanuit huis en staat links het wasrek en rechts je kledingkast? Heb je een plekje dat jou stimuleert en inspireert? Of zit je in een halfleeg kantoor omdat de meeste collega’s thuis werken?

Welk cijfer je jouw werkplek ook geeft, Healing Art kan ervoor zorgen dat jij een verbeterde (thuis)werkbeleving zult hebben. Het kan zelfs je resultaten positief beïnvloeden!

De Healing Card zorgt voor:

product image

Wat is de Healing Card?

De Healing Card is een Healing Art foto, afgedrukt op hoge kwaliteit papier. Met de handgemaakte eikenhouten kaarthouder erbij, zorgt deze set ervoor dat je ook op de thuiswerkplek de voordelen van de natuur kunt ervaren.

Het is een fijn cadeautje ter verbetering van je mentale en fysieke welzijn en als gevolg daarvan, je resultaten. En misschien vind je het leuk om je collega, je team aan thuiswerkers of een vriend(in) te verrassen met alle voordelen van de Healing Card!

Kayleigh van de Wiel
Consument
Read More
"Ik had Sarah’s gave werk alleen online gezien, dus toen ze aangaf een nieuw, compact, product te lanceren was ik enthousiast. Met dit product haal je op een makkelijke manier de natuur in huis. Door het compacte formaat neemt het niet veel ruimte in beslag en kan je het gemakkelijk verplaatsen. De foto's zijn niet alleen mooi, maar elke keer dat ik er naar kijk voel ik een blij gevoel. Ze stralen ook een zekere rust uit. Mijn ervaring is positief!"
Peter van Schaik
New Mediair
Read More
"Vandaag ontving ik een mooi doosje waarin verschillende Healing Art foto's in kaartvorm zaten. Met veel plezier heb ik het goedverzorgde pakketje uitgepakt en de eerste foto op mijn bureau geplaatst. Heerlijk om zo af en toe een blik te kunnen werpen op een mooie natuurfoto. Dat ontspant de geest. Dank hiervoor."
Nicole van der Burgh
Consument
Read More
"Mijn werkplek wordt echt opgefleurd door de Healing Cards van Sarah. Ik word er steeds vrolijk van als ik er naar kijk. Heel fijn om even te kunnen wegdromen tijdens het kijken naar een mooi landschap; dat is een prettige afwisseling van mijn beeldscherm. De Healing Cards hebben mijn werkplek echt een aangenamere plek gemaakt. En het pakketje zelf was ook een cadeautje om uit te pakken."
Karen van der Pauw
Wooncompas
Read More
“Toen het pakketje op de mat viel was het al een mooie ‘unboxing’ ervaring op zich. De Healing Cards zijn met zorg en liefde ingepakt, dat is te zien. Ik vond het leuk om ruimte op mijn bureau te maken voor een stukje kunst en zo een rustpuntje te creëren. Af en toe wissel ik met de kaarten en kies ik er eentje die op dat moment bij mijn stemming past.“
Jaap de Vries
GroeneHartslag
Read More
“Ik neem tijdens werk diverse keren per dag, bewust visueel afstand van mijn computerscherm, en laat daarbij mijn gedachten afdwalen door het beeld van de Healing Cards. Dat doet mij goed.”

Healing Card Startbox 

     Bestel de Healing Card Startbox voor 22,50 EUR en ontvang:

product image

De werking van Healing Art

Ken je dat gevoel? Dat je tot rust komt, ontspant, even je gedachten verzet wanneer je in de natuur bent? Dat is precies wat de natuur met ons doet. Het zorgt ervoor dat we ons beter voelen, zowel fysiek als mentaal. De wetenschap bevestigd dit, keer op keer.

Maar daar blijft het dus niet bij. Uit onderzoeken komt ook naar voren dat foto’s van de natuur (mits deze aan voorwaarden voldoen => Healing Art foto’s) diezélfde positieve uitwerking op ons kunnen hebben. Je hoeft dus niet fysiek in de natuur aanwezig te zijn om de voordelen van de natuur te kunnen ervaren. En soms komt dat best fijn uit! Want slechts weinigen van ons hebben een werkplek in de natuur. En het opzoeken van de natuur is ook niet altijd even gemakkelijk voor iedereen gedurende de werkdag.

Berichtje van de fotograaf

Met mijn passie voor zowel natuur als fotografie, viel alles in 2019 op zijn plaats. Ik besloot om van deze twee grote liefdes mijn werk te maken. Mijn opleiding in de fotografie, mijn connectie met de natuur en zeker ook de continue verdieping in de wetenschap van de Healing Art maken dat mijn foto’s niet alleen fijn zijn om naar te kijken, maar (nog veel belangrijker) dóen wat de onderzoeken keer op keer blijven aantonen => Positief bijdragen aan ons fysieke en mentale zijn. En dat is precies wat het maken van Healing Art zo mooi maakt! Ik hoop dat jij er net zo van kunt genieten als ik heb gedaan tijdens het maken ervan.

Liefs,
Sarah

Neem contact op met Sarah Vendrig als je iets van deze website wilt gebruiken.